Pages

Wednesday, December 10, 2008

Comot

Sabtu lepas Liz bawak anak2 balik rumah mak kat Klang.Hubby gi keje.Sampai sane dalam kul 11.Lepak2 then dalam kul 5 ptg balik Kuchai.Hubby dah ader kat umah.Malam tu x tau nak pegi mane so weols saje gi jenjalan kat Tesco Cheras.Hehehe,sebenarnye dah plan nak gi Big Apple.Liz baru tau kat sini ader Big Apple,tu yang gi terjah tu.Kire senang sket la lepas nie coz dah tau nak cari kat mane.Bukan xleh gi MV tu,dekat gak, tapi xkan nak bayar parking semata2 nak beli donut kan!Pagi Ahad tu weols pun breakfast donut ar,apelagi :P.


:: Ini box yg kedua tau,yg first dah abis makan malam tadi gak.Hahaha..banyakkan weols borong!Padahal yg nak makan berapa orang je ::

:: Ini rupe anak2ku yg comot.Sarah baru bangun tido pun leh join :: :: Iman menghayati donut coklatnye,YUMMY!! ::

:: Anak2 yg comot,meh pose sket ngan ibu ::

2 comments:

Mohd Yazir said...

uihhhhh....
anak sapa nih...

Iman nak men beskal ngan uncle tak..?
Jom.....

LizHairi said...

heheheh...

iman kate kalo uncle adik nak sponsor beskal lagi bagus.bukan stakat main je,nak race pon bole :P