Pages

Thursday, January 08, 2009

Hari Ini Dalam Sejarah

Hi uols uols.Lame dah Liz x update kan!Lame ke?Sebenarnye bukan xder mende nak jaja kat sini.Banyak je.Cume mase agak kurang mengizinkan.Huhuhu.Selain keje2 yg melambak,keje2 yg melambaklah punce Liz xder mase nak jengok blog Liz nih.Hehhehehe.Erm,satu citer Liz nak kongsi ngan uols.Agak sadis gak la.Semalam buat pertama kali dalam sejarah, Liz telah menghentam kete org.Huhuhu.Walaupun Liz langgar x kuat tapi kemek gakla pintu sebelah driver.Seb baik kete brother yg Liz langgar tu x teruk sgt.Lampu dier pecah ngan bumper depan calar2 sket la.Citernye camni,pagi tu mmg Liz dah agak lambat nak pi opis.Laluan yg bese Liz lalu kat Bukit Tunku nie pun agak jem sket ar semalam.Tah macam mane mase Liz nak belok ke satu simpang kanan,Liz boleh hentamlah itu kerete.Mase kene tu bunyi kuat gak.Liz dah cuak.Alamak!!Aku dah langgar kete org da!Brother dalam kete tu geleng2 pale je.Nasib baik dier senyum.Cool je brother tu.Lizpun cepat2 paking tepi & jumpe brother tu.Pas bagi no tel sume,Liz cepat2 rushing gi opis.Nasib baik sempat.Cewah!!Sibuk gak tu nak kejar thumbprint walaupun dah hentam kete org.Yang kelakar,sesampai je opis Liz terus call hubby bagitau pasal insiden tu.Dan dan tu airmata Liz berjurai2 jatuh.Sebak siot!!Memula rase cam xde pape.Konon under control la.Pastu hubby terus kate,it's okay.Liz xder pape pun dah syukur.Nasib baik hubby cakap camtu.Lega sket ati Liz.Love u lah sayang!Then hubby kate sat lagi dier dtg opis Liz nak tgk kete.Later dalam 1 jam pas tu hubby datang opis then weols terus gi Selayang jumpe brother tu coz nak discuss pasal nak repair kete dier.Last2 Hubby decide bawak gi bengkel uncle dier kat Batu Caves.At least dapat meminimumkan cost weols kan!X pasal2 budget Liz terlari gak bulan ni huhuhu!!!Ader sape2 nak wat derma kilat utk Liz x??Hehehehe

2 comments:

Asmiza Supar said...

Halo Liz... ni first time mimi baru sempat nak jenguk Liz nyer entry.. biaselah kesibukan kadang2 buat kita jd lua diri pada kawan2.. apa pun.. sabar yer menghentam keta org tu... dugaan.. next time kene lebih berhati2....

LizHairi said...

thanx mimi.xper,kalo x bz tu dtg2lah jenguk.tu terhentam je ekceli hehehe