Pages

Thursday, May 13, 2010

Sikit Sikit Dah La Ye

Lepas dapat je kunci,terus x sabar2 pi redah rumah no 29 tu.LEGA!!First impression dr kami laki dan bini.Lega sebab dapat berada di rumah sendiri (walaupun rumah x serupa rumah lagi yakni rumah kosong yg masih kotor).



Lepas menjakunkan diri dalam rumah sendiri, Liz ngan hubby pi antar kunci balik kat person incharge and terus buat appointment utk defect inspection on 22hb April haritu.


:: Si jakun itu ::

***********************************************************************************

So, on 22hb tu Liz ngan hubby beserta kiddo's also mak and abah hubby pi buat inspection ngan En Zul.Ader 20++ defect yg weols (ekceli hubby ngan En Zul yg check,i menyemak je) rectify.Cume minor defect jelah.Xder teruk mane pun.Dalam mase 1 bulan dr that day pemaju akan repair semua defect2 tu.Just tunggu je kol dr En Zul once siap nanti.

Tapikan weols nie boleh kate tiap2 minggu nak pi ke sana.Tak masuk pun takpe.Janji leh tgk bumbung rumah.Pastu bawak Sarah Iman pi playground area2 tu.Cuma last week dapat gak masuk ngan mak and abah Liz coz org yg jage rumah tu kebetulan ader.So,deir tlg bukak pintu.Huhuhu....

Sekarang nie Liz ngan hubby tgh berfikir2 utk buat aper2 yg patut sebelum masuk rumah.Tapi kene tgk gak budget2 yg ader.Doa Liz agar Allah permudahkan semua urusan kami sekeluarga.Amin..........

1 comment:

NONIE ABDUL AZIZ said...

wahhhhh...Liz pun beli kat alam budiman eik...nice house tau...Parents nonie pun insyaAllah next baru pindah masuk sini jugak!!