Pages

Monday, July 19, 2010

Kebosanan Melanda

ISNIN-hari yang agak membosankan!!Agak je ke?Bukan sgt ke??2 2 pun bole.Malas tul nk mai keje arini.Tambah2 lak subuh2 tadi makcik yg jage Sarah Iman kol bitau nk cuti arini.Anak buah dier meninggal.Nak xnak hubby yg kene ambik cuti coz Liz xley nak simply2 cuti.Dah kate still 'dlm pantang'!!Liz ekceli tgh tanggung kerje Emma.Until 5 Ogos nnt baru leh amik cuti.

Tambah lagi arini, tingkap kete Liz pulak xley nak bukak.Tah aper yg rosak tah.Time nk swipe masuk parking opis tadi menggelabah bukak pintu kete.Payah2!!Harap2 hubby kesayanganku cepat2lah check kan kete nie ye!!

Jom kite citer lak pasal kegembiraan Liz lately.Cam yg korang tau,(tau ke??).hehehe...Meh sini Liz kasi clean and clear.Kan ke Liz kate buat sket2 pengubahsuaian kat rumah AB.Bkn major reno pun.Cume wat sket plaster siling and grill.Tukar gak tingkap and pintu dapur.Nak buat lebih2 x mampu kami noks!!Maybe ader rezeki next time baru pikir.

Jadi entry2 lepas nie kebanyakan akan berkisar pasal citer nie jelah.Kalo bosan xyah bace eh!!Hehehe.....Bukan aper,in future, leh kami laki bini tengok2 balik blog nie sbg kenangan pahit manis masam masin sepanjang tempoh kerje2 tu dilakukan.

Bende yg pertama sekali weol tukar adalah tingkap dapur.Tingkap lama guna jenis nako.Yang cermin sekeping2 tu.Tukar jadi sliding nampak kemas sket.


Ini baru step 1.Next entry step2 yg selanjutnya lak.Till then....

5 comments:

nn said...

wei...cepat2 cite pasal reno umah baru nih...
aku pulak yang teruja nih nak tahu kisah selanjutnya...

NONIE ABDUL AZIZ said...

Liz: hahaha Liz kat AB lorong apa?

LizHairi said...

nn:bkn reno aper sgt pun.basic2 je :-)

nonie:jln 76K.phase impiana lorong last ngadap bukit

NONIE ABDUL AZIZ said...

ic...rumah mak nonie plak kat area tasik tu...:) bila start pindah sana ni?

LizHairi said...

nonie:pindah sepenuhnya lambat lagi kot.buat 'istana hinggap' time weekend je dulu :-)