Pages

Thursday, July 21, 2011

Waktu Pagi Kami

Every morning Liz, hubby ngan anak2 akan kuar rumah paling lewat pon pkl 7 pagi.Tu utk make sure kami akan sampai ontime di opis.Cam hubby insya allah xder masalah jem coz dier sgt selesa naik motor pi keje.Bagi Liz pulak,cuber la kuar lepas time tu,sure nanges nak smpi opis :(


Time nie hubby tgh kunci pintu2 di rumah.Pastu hantar Sarah Iman pi nursery.Iman mmg akan naik motor ngan ayah dier.Sarah lak ofcos ngan Liz.Kami akan berjumpa di nursery yg selang beberapa jalan dari barisan rumah kami :D


Nie nak citer sedey sket.Besok pagi (Jumaat) Liz akan sekali lagi ke Sg Petani.Kali nie utk sesi retreat our program pulak.Huhuhu....sgt x best nyer nak gi kali nie.First coz hubby ngan anak2 baru je baik dr demam dan baru jugak nak sihat seperti biasa.Dah lame my hubby x demam teruk.Last week mmg weak sgt2 dier.Cian kan!Liz sgt sgt sgt sgt sgt sedih ni...Pastu semalam lak balik amik anak2 kat nursery tetibe sore Iman serak bangat!Ala2 x kuar sore.Batuk pon ye.Lagi tambah sian.Pastu tadi mak bitau Sarah lak dh kene flu.Sian sian sian anak2 mama...

Dan tambah lagi pulak yg buat Liz sgt2 xmo pegi adalah sebab Sabtu nie Sarah ngan Iman akan ader hari sukan sekolah.Liz dh lame tgu tau event2 bersama my luvly kiddo's nie.Sgt2 terkilan bile x dapat join.Hubby kate xperla.Dier akan bawak dan layan our kid's time tu nanti.Liz jugak akan mintak tlg abah dan mak Liz tgk2 kan dorang bertiga sekali.Sayunya hati Liz.....Dah siap pesan amik gambar banyak2 dan nnt mama balik boley tunjuk gambar dan hadiah sekali :D

Sgt2 berharap agar cepatlah weekend nie berlalu (time Liz kat Sg Petani sane).Tak sanggup dh nak pikir lebih2 coz takut Liz membanjirkan Sg Petani lak nanti.Dan,tak sabar nak balik on Monday jumpe anak2 dan hubby (belum pegi dh pikir balik hehehe) coz i'll spend more time dgn kiddo's on tuesday coz awal2 tadi dh submit form cuti....yabedabedu :D

3 comments:

izz said...

alahai... mmg gitula perasaan seorg ibu n isteri ye... i pon ritu dh lama tk gi ostesen sgt2 berat ati nk gi... siap ckp kt boss kalo audit siap awal i nk balik awal... hehehe

Nurizzah Majif said...

:: alahai..siannye..
:: akak slalu gak outstation ke?
:: iza ni lagi lah. tiap2 bln mesti ade..
:: smpi dah lemau dah.
:: memg ade hikmah belum ade baby lg..klu tak mesti jd mcm akak..hehehe

^izzah_fendi^

LizHairi said...

izz : tau xper.kalo boley,secepat mungkin nak balik....

izzah : selalu jugak la.smpi dh muak dah...