Bukan mereng (biol) tu tau...
Tapi meringue (sebut : me-rank).
Lebihan putih telur buat biskut sarang semut aritu kan ader.
Kalo nak goreng wat buka cam pelik je sebab putih sajork.
Terbaca pulak kat belakang kotak cornflakes tu ader resepi simple pakai putih telur.
Barang2 lain sume ader.
So,Ahad pagi kite jalan mixer.
Pung pang pung pang.
Siap!
:: Ini resepinyer ::
:: Bau time nie sangat sedap! ::
:: Biskut nie adunan dier ala2 nak wat pavlova gitu!Bezanya dier masuk coklat cip+cornflakes dalam tu ::
:: Bila dah masak biskut nie sepatutnya rangup.But first badge yg siap ala2 liat pulak.Maybe sebab first time buat tatau lagi pantang larangnye kan.Yang pasti kalau nak jadikan rangup kene bakar lame sket dan bile dah masak jgn terus kuar oven.Bagi dier sejuk dulu.Baru rangup dan x melekat.Rase - ok lah bagi Liz yg baru nak try nie kan ::
Kot2 ader yang dah terer buat biskut ala2 nie, bole le share2 petua ngan Liz okeh!
No comments:
Post a Comment