Pages

Friday, October 24, 2014

Sophea One-Der-Land



Dah lama beno peram citer nie.
Citer besday dak Phea merdeka aritu.
Buat la makan2 utk 1st besday dier kan.
Ajak2 jiran2, sedara2, kawan2 terdekat.
Simple2 je pun.
Yang masak pun mak Liz.
Gambar lauk sume xde.
Takdan nak amik gambo.
Menu nasi putih, kari ayam, sambal udang, ikan masin bulu ayam, telur masin dengan ulam2.
Haa..amik.
Cam lauk kenduri rupenye.
Budak2 kecik gorengkan nugget ngan kentang.
Ade jugak lain2 dessert.
Kuih talam tokyo, kole kacang ngan fruit tart jugak.


:: Yang alas meja pink itu candy buffet ala-ala namenya ::


:: Belon2 ditaja oleh adik Liz a.k.a ucu ::


:: Kek besday tempah ngan Kak Meen ::


:: Tetamu2 kami ::


:: Dan lagi ::


:: Dan lagi ::


:: Dan lagi ::


:: Mama ngan besday girl ::


:: Besday girl ngan Alya - kakak awal sebulan (anak kawan Liz) ::


:: Mari memotong kek ::


:: Kecoh! ::


:: Kecoh lagi ::


:: Ngan opismate dan ex-opismate. TQ korang sebab datang ::


Terkilan sebab gambar hadiah2 yang Sophea dapat tak sempat amik gambar.
At least bole tau hadiah utk 1st besday dier kan.
Ermm...takpelah.
Rasenye tau kot yang mana satu hehehe....


2 comments:

Nurizzah Majif said...

kak, belon tu ada contact no supplier die tak? mcm mana ek diorang kira? TQ

LizHairi said...

izza - belon tu adik akk beli kat ballon buzz..
sebijik dlm rm3.50.yg byk2 tu aritu bayar dekat rm100 gak...cer tgk website dier :-)