Pages

Thursday, November 03, 2011

Anak Bujang Saya

Hari nie takmo sentap2 sedey2 kalo bole.Kite relax2 sudah.

Lame x citer pasal anak2.
Nak citer pasal anak bujang Liz dulu.

Anak bujang Liz yang dah berumur 4 tahun 10 bulan.
Anak bujang Liz nie agak kental sket dari kakak dier.
Kental di sini maksudnya agak keras hati.
Tapi Iman still suke manje2 dengan mama dier nie.
Kalo bab2 nangis kuat2 pun bagi je kat dier.
Sure champion!!
Kenkadang kakak Sarah sendiri pun tension ngan dier.

Tapi,anak bujang Liz nie  pandai berdikari dan pandai bawak diri.Anak lelaki memang cepat belajar kot.Cam skang ni dah pandai mengexplore macam2 bende.


Nie antara yang dier dah pakar sangat2!Tangkap gambar sendiri gune timer.Peace!!

Dan sekarang nak tunjuk Iman transform menjadik....







BOBOIBOY







video
Layan....


p/s : Semalam my friend Jasmin msg me bitau time dier bukak my blog nie,ader warning virus melande.Time korang view pun same ke?Ader jugak ke??
Alamak...kene cari solution nih...

No comments: