Pages

Monday, December 03, 2012

AFF 2012 - Hayati Kehangatannya...


Haa..amik tajuk!
Sebab tengah hot kan!
And tahniah to harimau malaya sebab dapat masuk semifinal.
Kan i dah kate,kalah first game x semestinya kalah kalah dan kalah.


:: Tiket first game lawan Singapore ::


:: First game aritu gigih bawak Sarah dan Aiman ::


:: Seat pun banyak lagi kosong ::


:: 22 itu apex.Walaupun minat kat apex tapi i rela apex jadi reserve je game aff kali nie sebab mesti dier xley nak concentrate kat game.Mesti pikir nak kawen je.Sori apex! ::


:: Saksi2 ketewasan harimau malaya kepada singapura ::


:: Kami akan sentiasa support harimau ::


:: Geng Ultras Malaya.Kite pun jadik semangat tengok dorang nih ::



************************************************

Okeh itu game last week.Game ngan Laos weol x gi sebab hari keje kan!
Tapi sabtu lepas kami turun sekali lagi.
Tapi kali nie x bawak Sarah Aiman.
Dorang tinggal kat Kuchai.
Dorang lagi rela main ngan sepupu2 dorang kat umah.
And luckily dorang x ikut.
Sebab hubby paking saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaangat jauh.
Maklumlah,kami kuar rumah pas maghrib.
Jangan harap ader paking depan2 pintu stadium kan!
Lagipun supporter Malaysia saaaaaaaaaaaaangat ramai malam tu.
So jalan kali jauh pun tak terase sebab jalan ramai2 kan.
Ohh...kali nie kami gi sekali ngan adik2 sepupu hubby.


:: Sebab lambat,seat sume penuh.Dapatlah duduk nun di puncak kayangan ::


:: Malaysia vs Indonesia ::


Sangat puas hati dengan game malam tu walaupun nampak player besar2 semut je.
Sape yang skor pun tak nampak.
Yang nampak jaring gol je yang gegar.
Dan insya allah,game semifinal nanti kalo pergi,kami pasti akan sampai seawal mungkin.



video
:: update : Liz tepek sekali video supporter time2 nak abis game.Naik bulu roma i told u ::
(but tatau la bole view ke tak video nie)




p/s : Tahniah jugak kat Izyan yang jadik juara Masterchef 2.

No comments: