Pages

Friday, December 28, 2012

Cuti Sekolah Pun Kene Redah Jem Okeh!




:: Gambar pinjam en gugle je ::


Masuk arini dah 2 ari Liz lambat masuk keje.
Nie semua gara2 pembinaan flyover nak gi cahaya spk tu.
Sesape yang dok berdekatan tu tau la kot.
Semalam dapat jugak la lari ikut Setia Alam tapi harini terjebak!
Ingat x jem sebab jalan dari rumah macam clear,sekali sampai nak dekat UITM Puncak Perdana,terus stop.
Dan Liz pasrah.
Lagi2 dah dok pulak line tengah.
Redah jelah.

Jarak dari rumah ke situ yang hanya lebih kurang 1km telah mengambil masa hampir 1 jam ok!
Kalo bese 5 minit je kot!
Dan lagi sekali.....pasrah......


Hari nie last day Liz keje untuk tahun nie.
Next week Liz akan cuti the whole week.
Besok pulak ader orientasi prasekolah Aiman dan jugak pembayaran yuran sekolah Sarah.
Ibu2 bapak2 dah mula bizi la sekarang niekan!
Next week lagi la....
Lagi2 yang anak baru masuk darjah 1 tu.
Macam2 nak diuruskan.
Harap2 semuanya akan berjalan lancar.
Amin.....


4 comments:

Falsya said...

dh start sekolah nnt mcm mana la gamaknye kan kak liz...mesti lagi double triple jammed..hehehe..

NONIE ROSSI AZIZ said...

samalah kita...hazab kan...minta2 cepat la kerja2 tu siap cepat...buatnya masa buka sekolah nanti tak siap2 huhuhu azab!!

Yasmin Aris said...

smoge dipermudahkan :D

LizHairi said...

sya - itu memang perkara bese hehehe...

monie - tau xpe...rasenye mmg nk siapkan sblm sekolah kot...kalo x,msk lemak cili api kite :-)

yasmin - amin...