Pages

Wednesday, January 23, 2013

Ini Semua Poyo!!



Hahha...
Yang poyo tu Liz la....
Ekceli Nuffnang Liz nie bukan banyak hasil pun.
Adelah #sepuluhduapuluh ringgit.
Jadi la dari xder kan.

So,bile Nuffnang dengan berbangga hati nak bagi 3 BE kat sini,Liz rase sangat berbesar hati!
Maybe nak bagi motivasi kat Liz supaya rajin2 mengapdate dan meraih ramai2 visitor kan!
Citer2 kat sini bukan aper sangat pun.
Hanya kisah hidup Liz,anak2 Liz,family Liz.
Agak membosankan kot!
Tapi yang penting,aper yang Liz tulis kat sini sangat menjadi rujukan Liz sendirik bile perlu.
Sampai nak tengok bile Liz mc pon cek kat blog tau!
= )




So Liz nak sangat ucap thanx banyak2 kat Nuffnang sekali lagi sebab bagi peluang.
Maybe kali nie leh dapat banyak hasil macam blog2 korang korang korang yang femes tu hehehe....(Dak Liz berahngan lebey!)
Walaupun besday last year x dapat tiket free macam last 2 years pun xpe...
I sayang jugak kat Nuffnang.
TQ sebab bagi peluang kat blogger picisan cam Liz nih...
Muahhhhh....


Diakhiri dengan pantun 2 kerat :
Terima kasih daun keladi,
Kalo ader Nuffnang kasi la lagi =)


2 comments:

Cute Mum said...

makin bersemangatlah nak berblog kan...

LizHairi said...

hehe..harap2 semangat tu kekal lah kan...