Pages

Wednesday, March 23, 2011

Result SPM 2010

9,239 Pelajar Dapat Semua A Dalam SPM 2010.

Makin dasyat2 adik2 kite sekarang eh!!
Kagum akak!Kagum!!

Pagi nie dah diumumkan result SPM last year.
Pada adik2 yg berjaya dgn cemerlang tu tahniah diucapkan.

Pada yg kurang cemerlang,jangan sedih dan putus asa.Hari ni adalah permulaan bagi perjalanan hidup korang yg masih panjang.Gagal hari ni bukan bermakne korang gagal seterusnya.Peluang sgt banyak.Rebut saja.Yang penting usaha dan semangat masing2.


Teringat saat2 tuan blog pegi amik result SPMV pada tahun 1997 (exam tahun 1996).
 Ye,Liz bersekolah di vokey :-).
Sangat gumbira berjumpe semula kawan2 dan yg paling penting bile tgk result yg agak cemerlang itu ;-).Dgn result tu gak la Liz dpt smbg study kat UiTM.

Tapi tu la adik2,akak nak nasihat sket.Kalo result cemerlang macam mane pun kalo pastu tu blajar main2,bile dh kertu cam akak nie baru nak nyosal!Time suh blaja gi dating,gi merambu last2 ke laut la jawabnya hikhikhik!Tak la,gurau2 je.Tapi betul,time blaja sile la blaja sungguh2.Bile dh dpt keje best2 sok,korang enjoy la puas2 k!