Pages

Wednesday, October 12, 2011

Jom Joget Joget

Dari last week lagi Sarah dan Aiman dah bagitau Liz yang hari nie dorang kene bawak sandwish ke sekolah.Iman nak bawak hotdog.Sarah pulak dengan cheese dier.Pagi tadi Liz top up lak ngan telur hancur.Kate nak sandwish kan.Ekceli memang every day pun Liz akan bekalkan dorang ngan roti.Sarah---> roti slices ngan cheese or roti bakar taruk kaya.Iman lak setia dengan roti gula dier tu.Maybe arini cikgu nak ajar cara2 wat sandwish kat dorang kot tu yang kene prepare sorang satu.Liz agak la hehehe...

So tadi message opismate bitau masuk opis lewat sket coz nak pi sekolah dorang jap.Then tanye sekali ngan teacher petang karang nak amik kat dorang kat sekolah atau rumah mama.Then teacher tu kate kat sekolah jugak.Then dier jugak bitau mama dah tak jage baby2 lagi.Just yang 3 tahun ke atas je.Yelah,since kisah aritu yang x abis2 lagi la tu.Liz masih berharap mereka akan menyelesaikan masalah itu dengan segera tanpa sebarang kesulitan dan halangan.

Erm...malam tadi dah start bersin2.Then pagi nie makin worse.Harap2 flu x datang mendampingi Liz.Leceh!! hehehe...Dan lagi satu,baru received emel dari JPA memaklumkan Liz ngan my opismate kene attend kursus kat Melaka next week Selasa sampai Jumaat.Cam tau2 je i cukup hari berkursus lagik hehehe...


Sebelum mengundur diri, saksikan aksi joget2 dari anak2 Liz buat hiburan ;P
(baru kene ngan tajuk entry kan!)

video

No comments: