Pages

Monday, February 16, 2009

Makan Kat KJ

Malam tadi weols gi Giant Shah Alam beli barang2 dapur.Kali ni gi jauh sket coz saje nak jalan2.Gambar kat Giant-nan ado!!Later hubby tanye nak makan katne.Liz ajak gi makan kat Kelana Jaya.Before this,Liz penah try chicken chop kat sini.Mmg sedap ar.Ayam dier garing,mushroom sos dier,wallah!!Tapi name kedai dier Liz x pasti lak.Kalo tempat makan kat belakang Giant KJ nih mmg banyak.Tapi Liz prefer makan kat sini.Kedai2 lain tu penah try dah pun tp tah lah,x menepati citarase a.k.a x best hehehe!!

:: Time nih Liz sibuk nak snap gmbr dan2 tu Sarah nyibuk nak hp Liz ::


:: Nilah kedai tu ::

:: Menu weols semalam.Hubby dok meratah kerabu mangga ::

:: Ni setelah selesai.Yg tinggal cume dedaun yg hijau.Weols sefamily mmg kureng mkn sayur ::

:: Yg ni mmg best!Lala pedas.Liz sorang yg dok meratah lala nih.Hubby mmg x mkn.Sedap uols.Sehingga menjilat jari hehehe ::

:: Terselit plastik kehepsi di situ.Hehehe...Before gi makan,Sarah awal2 dah mtk kat ayah dier nugget kehepsi.Sarah nie kureng sket nak makan nasi.Tengok mood ::

6 comments:

-butterfly- said...

:: wahai kak rose!
:: pe kate sekali sekala klu nak p makan luar tu ajak Iza ni hah..
:: murah rezeki kak rose n hubby tau!!
:: nak2 klu nak p makan chocken chop ke...
:: beef stick ke..
:: nnt calling2 iza tau...tau..tau..

^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

LizHairi said...

bole bole bole!!
nanti ader rejki lebih kite gi makan ramai2 eh.......
hehehehe

Asmiza Supar said...

Mlm tadi aku gi giant sek 13 shah alam.. tak jumpa ko pung...

LizHairi said...

mimi,
aku gi ari ahad aritu ar.
dlm kul 9 kot aku smpi sane hehehe

nasazfrog... said...

hai salam singgah.. :)

LizHairi said...

welkam nasaz...hehehe