Pages

Friday, February 13, 2009

Nak Citer Gak

:: Details terpakse di blur blurkan atas sebab2 tertentu hehehe ::

Ni ler mende yg wat Liz hepi.Ekceli semalam lepas amik anak kat umah babysitter Liz trus balik umah.Sampai je my SIL ckp ader surat dari SPA.Bukak2 je,alhamdulillah,Liz telah diterima untuk bertugas di gomen sector.Tapi belum tau penempatan & tarikh lapor diri lagi.Lastly,setelah umo 30 tahun barulah ader rezeki Liz nak join gomen.Hehehe,org dah lame join gomen x heran dah entry Liz kali nih.Tapi bagi Liz,nilah yg dinamekan rezeki anak2.Walaupun rase gembira nak pergi tempat baru,Liz tetap rase cam berat nak tinggalkan kengkawan kat IIM ni.Kengkawan makan,kengkawan gelak,kengkawan gurau,kengkawan gosip.Hurm...sedih sedih.Tapi nak wat camne.Dah rezeki Liz kat tempat baru.Harap2 kengkawan kat tempat baru sok akan se'BEST' kengkawan Liz kat IIM nih. Xmo citer panjang2 lagi.C u next entry.Daaa..............

6 comments:

-butterfly- said...

:: wah!!!
:: kak rose..
:: tahniah!!!
:: akhirnya mengikut jejak langkah kami...
:: Abg Fuad, Azrai, Izzah & A'ah...
:: Tahniah again.. So, bile lapor diri?
:: nnt leh le kte g round2 Alamanda time lunch ye...
:: kesian skandal akak tu nnt
:: kah!!kah!!

^i|z|z|A|h_n|h|k|m^

Asmiza Supar said...

Liz... congrats la yer... aku tumpang bangga dengan kejayaan ini... leh ler belanjer nanti...

iza iziana hasan said...

=)

LizHairi said...

izzah,
tq tq.skandel??!!hehehhe

mimi,
boley,no hal nyer

iza,
salam kenal

ErinZ Site said...

Salamz..

:: Huhuu..Tahniah kak rose...Ha..biler nak jumpe erin nie..kena hantar notis kalau nak tinggalkan IIM..='(

LizHairi said...

rin,
mmg kene jumpe erin pun.banyak mende nak tanye nih.nanti akak jumpe eh.surat tawaran pun x antar lagi hehehe.