Pages

Friday, February 27, 2009

RM150

Pagi tadi Liz ngan hubby gi KWSP Jln Raja Laut.Ader sikit urusan yg perlu diselesaikan.Time weols nak balik kat paking kete,ader satu mamat ni dtg kat weols citer pasal produk dier.sape2 yg bese paking kat area ni mesti tau macha2 yg ader kat situ promote dier punye spray cerminlah,tayarlah.Kebetulan Liz ngan hubby mmg nak beli spray cermin tu.Dah tu pulak,mamat tu bersungguh2 dok ngelap cermin kete weols.Liz kate kat dier kalo bole hilangkan kesan2 calar kete Liz pasal eksiden aritu, Liz amik.Ekceli mmg nak beli pun.Tapi saje nak dera dier dulu (x patut kan!).Dah tu mamat ni pandai lak.Dier suruh beli 2 set terus.Weols pun malas nak tgu lelame coz hubby nak kene masuk opis lak.So weols pun amik la 2 set tu dgn harga RM150.Bile dh kuar dr situ Liz ckp ngan hubby, x pasal2 kuar RM.Padehal hubby kate tah2 harge dier rm10 je hikhik!!Baru weols rase cam membazir.Xpelah,dah terbeli & dah jadi rezeki mamat tu.

:: Lokasi-Parking belakang KWSP (yg banyak taik burung tu).Hubby tgh monitor mamat tu dok polish kesan calar ::


:: Nilah bendenye.Yg harga RM150 tu ader 6 tin (2 set) ::

:: Hubby tgh membayar bende yg xde dlm budget bulanan weols gagagaga ::

:: Mamat ni berlalu ke ketenye dgn senang hati sambil membawa wang weols huhuhu ::

3 comments:

iza iziana hasan said...

nak 1 leh x?
hehehehe

ChiLaBaey's said...

benda tu murah jelah.... dia tipulah tu.... saya tak nak beli kat depa2 ni.... byk menipu... :)

LizHairi said...

ziana-boleh boleh.meh sini rm80 hehehehe

chila-haa,tulah.time tu dah terkene mandrem kot hikhikhik